×
Hjem Om AB58 Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Dokumenter Bilder Ta kontakt
Følg oss på Facebook
Åpne meny

Leilighetene

Velg mellom 1-, 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Vi har et bredt utvalg fra den lille smarte på 37 kvm til familieboligen på 96 kvm med hele 3 soverom!

Når man har funnet akkurat den beliggenheten man er ute etter, er det svært tilfredsstillende å kunne flytte inn i et helt nytt hjem.

Hos oss kan du det.

Uavhengig av hvilken leilighet du velger får du alle nye bekvemmeligheter som:

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
Vannbåren varme fra BKK
Sunt og godt inneklima

Hvitpigmentert eikeparkett
Nytt kvalitetskjøkken
Integrerte hvitevarer
Flislagt bad
Vegghengt WC

Porttelefon
Bredbånd fra Canal digitalI tillegg er det fasiliteter som felles møterom og innendørs sykkelparkering med god plass for å mekke på sykkelen.

Uteområdene leveres med store, rene flater og grønne soner for lek og naboprat.

Velkommen som interessent til AB58 på Sletten – vårt nyeste tilskudd til attraktive Årstad bydel.


Lyse oppholdsrom,
lett å trives

I AB58 er alt lagt til rette for at både små og store skal kunne trives.

  • Åpen stue- og kjøkkenløsning
  • Store vindusflater som gir masse dagslys
  • Utgang til altan/terrasse fra stue
  • Hvitpigmentert eikeparkett
  • Lyse veggflater
  • Romslige soverom

Vestvendte terrasser/altaner

Alle leilighetene har vestvendte altaner/ terrasser. De fleste har sol til langt ut på kvelden sommerstid. Fantastisk sted å komme hjem til.

Velger du å bo i en av de øverste etasjene kan vi friste med herlig utsikt over Bergensdalen.

Store terrasser i 1. etasje

De fleste leilighetene i første etasje har ekstra stor uteplass! Lettvint om du har barn eller har en firbent samboer.

Kjøkken og bad

Kjøkken
På kjøkkenet leveres en stilren kjøkkeninnredning fra anerkjent kvalitetsleverandør med hvite, slette fronter som standard. Du kan velge mellom flere farger om du kjøper leilighet tidlig i prosessen. Hvitevarer følger med – stekeovn, platetopp, kombiskap kjøl/frys og oppvaskmaskin. Herlig å ha dette på plass til du flytter inn!

Bad
Det blir lekkert helfliset bad med varmekabler i gulv og lys, tidløs innredning – som faller i smak hos de fleste. Noen av leilighetene har et gjestetoalett i tillegg, og flere leiligheter har vaskeromsnisje med skyvedører på badet. Praktisk og kunne gjemme unna vaskemaskinen!

Endringer

Når du kjøper helt ny leilighet er det kjekt å kunne være med å påvirke interiørvalgene. Alle som kjøper leilighet tidlig i prosessen har mange muligheter! Du kan eksempelvis bestille andre veggfarger, baderomsfliser eller gjøre endringer på kjøkkeninnredningen.

Spør oss om hvilke endringer som allerede er inkludert!


Utetid

I AB58 har vi lagt stor vekt på å skape trivelige uterom. Det blir stor åpen plass mellom byggene, benker, lekeareal og plass til plantekasser.

Her blir det med andre ord både naturlige møteplasser og private soner – enten du vil slappe av på en benk eller ta med barna eller barnebarna på lekeplassen.

Det blir benker flere steder – også opp til tunet. Her er i tillegg en gangvei slik at området kan brukes av alle! Lettvint for deg som triller barnevogn.

Bilfritt tun
Med garasjeanlegg under byggene blir det et bilfritt uteoppholdsrom. Kjekt for alle!

Snarvei til Landås
Stier i området skal oppgraderes. Det blir bl.a. restaurering av snarvei opp til Nattlandsveien.

Det lille ekstra

I underetasjen i AB58 har vi fått plass til flere praktiske løsninger. Her finner du bl.a. sportsboder, parkering for bil og sykkel samt et innbydende inngangsparti med lobby og møterom.

Garasje og heis
Underetasjen i AB58 går under begge bygg. Her kan du gå tørrskodd fra leiligheten til bilen eller sportsboden din. Her er garasjeanlegg og heis til alle etasjer. Har du elbil kan du bestille ladepunkt til din garasjeplass.

Sykkelparkering med verkstedsplass
Det er innendørs sykkelparkering til alle (2 stk. pr. leilighet). Rommet er av god størrelse slik at det er plass til å mekke på sykkelen også – om du skulle trenge det. Med egen inngang utenfra kan du enkelt frakte sykkelen med deg.

Møterom og lobby
I underetasjen kommer et innbydende inngangsparti med egen lobby. Det blir også et møterom her som kan brukes til styremøter.

Olaug M. Hauge
M: 982 59 558
E: olaug.hauge@konseptbygg.no